Gazela bezbedna za saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2010, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gazela" bezbedna za saobraćaj

BEOGRAD - Beogradski most "Gazela" je bezbedan i neće se srušiti, izjavio je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas. I ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić kaže da stanje mosta nije tako alarmantno kao što se predstavlja.

Kamionski saobraćaj sada je usmeren kroz tunel Straževica, a od ponedeljka biće izmenjen i saobraćaj u Beogradu, pošto zatvaranje dela "Gazele" izaziva gužve u centru grada.

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvarati paniku zbog oštećenja na mostu "Gazela", u pravcu ka Novom Beogradu, jer stanje nije tako alarmantno kao što se predstavlja, napominjući da se takve stvari dešavaju u zimskom periodu.

"Stanje na 'Gazeli' nije tragično, to su uobičajeni procesi koji se dešavaju kod objekata koji su pod velikim opterećenjem", kazao je Mrkonjić Tanjugu.

Mrkonjić je podsetio da preko "Gazele" dnevno saobraća više od 160.000 vozila, izražavajući razumevanje za uzbuđenje građana zbog popravke mosta.

Zbog radova na mostu "Gazela" i zatvaranja srednje saobraćajne trake u smeru ka Novom Beogradu, od ponedeljka 1. februara sve do završetka radova, privremeno će doći do izmena u saobraćaju, saopštio je danas Sekretarijat za saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.