Gazde bar u gradu!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazde bar u gradu!

Fudbaleri Sandžaka su u frankfurtskom derbiju savladali na svom terenu FFV Športfrojnde sa 2:1 (2:0) u 18. kolu Verbands lige Hesen jug. Drugi trijumf zaredom našeg tima je pre utakmice predvideo kotrener Džeko Mašević:

- Protiv drugoplasiranog Hanau 1960 smo prošlu utakmicu dobili iako je to jaka ekipa. Pokazali smo protiv njih kvalitet i veliku želju za uspehom i pobedili smo sa igračem manje, iako smo ga imali gotovo celo drugo poluvreme. Sve duele do kraja jesenjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvenstva moramo da se trudimo da pobedimo, bar što se ove utakmice tiče.

Kao što je kotrener rekao, Sandžak je krenuo iz svih oružja da napada, a rezultat je bilo vođstvo na kraju prvog poluvremena kada je Sandžak vodio sa 2:0. Prvo je Dino Caković bio precizan sa bele tačke, pošto je na njemu i napravljen prekršaj u kaznenom prostoru u 39. minutu. Na 2:0 povisio je Kevin Asara Veber glavom zakucao loptu u mrežu posle odlično izvedenog kornera Borisa Jukića u 43. minutu.

U drugom delu rival iz Frankfurta je pokušao da uzvrati sa napadima i većim delom su bili na našoj polovini terena. Športfrojnde je u 58. minutu smanjio na 2:1 i nastavio da napada, ali odbrana na čelu sa golmanom Elvisom Nurkovićem više nije popustila. Drama je nastala kada je Mario Ljubičić zaradio i drugi žuti karton i morao da napusti teren u 77. minutu. I pored toga, gosti nisu uspeli da ugroze trijumf Sandžaka.

VERBANDS LIGA HESEN - JUG

SV Sandžak - FFV Športfrojnde 2:1 (2:0)

FRANKFURT

Stadion: Bonames.

Gledalaca: 120.

Strelci: Caković u 39. i Veber u 43. minutu.

Žuto/crveni karton: Ljubičić u 77. minutu.

SANDžAK: Nurković, A. Sejdović (Šabotić), Veber, Jansa, Hirakava, Caković, Gajt, Ljubičić, Jukić, Matić, Koeljo (Z. Sejdović).

Pozicija na tabeli:

17. Sandžak (-6) 18 4 3 11 23:48 9

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.