Gatuzo pomogao sudiji da pokaže žuti karton

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo pomogao sudiji da pokaže žuti karton

As italijanskog fudbala i igrač Siona Đenaro Gatuzo dograbio je žuti karton i "asistirao" sudiji da ga pokaže fudbaleru koji je posle grubo startovao njegovog saigrača, na šta se arbitar samo nasmejao...

Legendarni fudbaler italijanskog Milana, a sada član švajcarskog Siona, privukao je pažnju na sebe “asistiranjem” sudiji u njegovom poslu.

 

Gatuzo je na utakmici između Siona i Jang Bojsa izvukao žuti karton iz sudijinog džepa kako bi ga pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fudbaleru, koji je posle grubo startovao njegovog saigrača Rafaela Nucola.

 

Sudija mu to nije uzeo za zlo niti ga je kaznio, već se samo nasmejao na postupak temperamentnog Italijana.

 

 

Gatuzov Sion izgubio je utakmicu od Jang Bojsa rezultatom 1:3.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Neprevaziđen: Gatuzo oteo sudiji žuti karton i pokazao ga protivničkom igraču

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2012

Đenaro Gatuzo se ne menja. Nekadašnji igrač Milana, a sada Siona, oduševljava i Švajcarse.. Italijan je iznerviran startom fudbalera Jang bojsa na njegovom saigraču, energično oteo sudiji žuti karton, očigledno nezadovoljan brzinom kojom je arbitar krenuo da pokaže javnu opomenu.. Sudija se...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.