Gastosu ne da guzu pre braka!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastosu ne da guzu pre braka!

Zorica Dukić neumoljiva kad je reč o analnom seksu, pa tako Nenad može da dubi na trepavicama, ali neće dobiti ono što želi dok se ne oženi njom.

Gastoz mi je tražio guzu, ali ću mu je dati tek kad bude bila prva bračna noć, ali prava

Zorica Dukić

Zorica Dukić, koja je u rijalitiju Parovi osvojila deveto mesto, kaže da će sa svojim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom imati analni seks tek pošto se bude oženio njom.

- Gastoz mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je tražio guzu, ali ću mu je dati tek kad bude bila prva bračna noć, ali prava. Dotad ne dam. Imam principe preko kojih ne idem - rekla nam je Zorica, koja je u subotu uveče sa Gastozom uz alkohol proslavila njegovo drugo mesto u rijalitiju. Njih dvoje su se u pijanom stanju vozikali ulicama Beograda, ne mareći za saobraćajne propise.

Zorica je zbog dejstva alkohola na finalnoj večeri Parova uspela da se izlupeta više nego ikad ranije. Osim analnog seksa, ona se dohvatila i terorističkog napada u Nici, za koji kaže da je mala beba u odnosu na njene muke u rijalitiju.

- Mi smo u Parovima preživeli mnogo veće napade od terorističkih. Sve što smo doživeli je mnogo gore. Napad u Francuskoj mi je bio strašan, ali ovo što sam osetila na svojoj koži ne može da se poredi ni sa čim - lupila je Dukićeva, pa ostala živa.

Ona je osvojila 2.000 evra, dok je Gastoz kao drugoplasirani uzeo 20.000 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gastozu ne da guzu pre braka!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2016

Zorica Dukić neumoljiva kad je reč o analnom seksu, pa tako Nenad može da dubi na trepavicama, ali neće dobiti ono što želi dok se ne oženi njom...Zorica Dukić, koja je u rijalitiju Parovi osvojila deveto mesto, kaže da će sa svojim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom imati analni seks tek...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.