Gasteh otvorio pogon u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2012, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasteh otvorio pogon u Inđiji

INĐIJA -

Kompanija iz Inđije "GasTeh" otvorila je novu proizvodnu halu u koju je uloženo 1,7 miliona evra.

Vojvođanski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Branislav Bugarski je na otvaranju pozdravio odluku te domaće kompanije da od osnivanja u proizvodne procese uloži tri miliona evra i zaposli više od stotinu ljudi.

"Oko 40 odsto proizvodnje izvozno je orijentisano u delatnosti koja se u potpunosti poklapa sa strategijom Vlade Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za promociju izvoza", rekao je Bugarski i precizirao da se to pre svega odnosi na metalski kompleks, prehrambenu i prateću auto-industriju.

Bugarski je prilikom otvaranja rekao i da se Vlade Vojvodine zalaže da Razvojna banka Vojvodine podrži preduzeća u Pokrajini, da dalje posluju i rastu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.