Gašić preuzeo dužnost ministra odbrane: Ulazim u jedan od najsređenijih sistema u Srbiji!

Izvor: Press, 30.Apr.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić preuzeo dužnost ministra odbrane: Ulazim u jedan od najsređenijih sistema u Srbiji!

Gašić je rekao novinarima da zna da ulazi u jedan od najsređenijih sistema u Srbiji, za šta su doprinos dali, kako je ocenio, premijer Srbije Aleksandar Vučić i dosadašnji ministar Rodić.

- Očekujem da ću se u narednih nekoliko dana upoznati sa stanjem u ministarstvu i nastaviti tim putem koji je prethodne dve godine dao dobre rezultate - rekao je Gašić.

Rodić je Gašiću poručio da ima na umu da na latinskom reč "ministar" znači sluga naroda, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su svi izabrani voljom naroda i mandati omeđeni rezultatima koje građani očekuju.

- Ti rezultati su do sad bili prepoznatljivi. Sve ono što se dešavalo u proteklom vremenu čini mi se da je u vojsci prednjačilo i ono kad je u pitanju danas atraktivno radno vreme, to smo mnogo ranije već uveli. Rad za vreme praznika je ovde već dugo prisutan - rekao je Rodić.

On je dodao da bez dobrog tima i zajednički postavljene "mete" koju treba postići neće moći da budu postignuti zadovoljavajući rezultati.

Novi ministar odbrane Bratislav Gašić poklonio je Rodiću sablju srpskog oficira kao zahvalnost za trud i napor koji je uložio na toj funkciji, a načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković Rodiću je uručio uramljenu fotografiju sa amblemima srpske vojske.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.