Gašić demantuje da je njegov sin zainteresovan NTV

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić demantuje da je njegov sin zainteresovan NTV

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić demantovao je danas medijske navode da je njegov sin zainteresovan za kupovinu Niške televizije (NTV).

"Povodom informacije da su za kupovinu Niške televizije među zainteresovanima i konzorcijum koji čine vlasnik televizije 'Belami' Vitko Radomirović i Dejan Gašić, najpre navodim da se nijedan od moja tri sina ne zove Dejan i da nemaju nikakve veze sa kupovinom NTV, ni sa navodnim konzorcijumom", navodi se u saopštenju ministra.

Prvi pokušaj prodaje "Niške televizije" danas je proglašen neuspešnim jer ponuda jedinog zainteresovanog kupca nije imala svu potrebnu dokumentaciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ministar Gašić: Moj sin ne kupuje Nišku televiziju

Izvor: Mondo, 10.Avg.2015

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić demantovao je danas medijske navode da je njegov sin zainteresovan za kupovinu Niške televizije (NTV), čija je prva prodaja danas neuspela...Foto: ntv.."Povodom informacije da su za kupovinu Niške televizije među zainteresovanima i konzorcijum koji čine...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.