Gana: Najmanje 22 mrtvih u rušenju crkve

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 22:35

Gana: Najmanje 22 mrtvih u rušenju crkve

Najmanje 22 osobe poginule su kada se srušila zgrada crkve sa šest spratova na istoku Gane, saopštili su zvanični izvori.

"Spasilacki timovi uspeli su da dođu do osam živih ljudi, ali su izvukli i 22 tela iz ruševina u okrugu Asene-Manso", saopšteno je iz Nacionalne organizacije za upravljanje katastrofama.

Potraga i spasavanje i dalje traju, a strahuje se da bi broj žrtava mogao da bude veći, prenela je agencija Anadolija.

Lokalni mediji izvestili su da je na mestu nesreće bilo više od 60 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRUŠILA SE CRKVA, IMA I MRTVIH: Velika tragedija u afričkoj državi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020

Strahuje se da bi broj žrtava mogao da bude veći..Najmanje 22 osobe poginule su kada se srušila zgrada crkve sa šest spratova na istoku Gane, saopštili su zvanični izvori...- Spasilacki timovi uspeli su da dođu do osam živih ljudi, ali su izvukli i 22 tela iz ruševina u okrugu Asene-Manso - saopšteno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.