Galijani: Formacija 4-1-5 budućnost Milana!

Izvor: Blic, 30.Nov.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani: Formacija 4-1-5 budućnost Milana!

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani bio je vrlo dobro raspoložen nakon pobede na Siciliji nad Katanijom rezultatom 2:0 pa je u šali predložio treneru Leonardu da ubuduće promeni formaciju.

Milan je u 90. minutu na stadionu "Masimino" slavio sa 2:0 golovima Jana Klasa Huntelara, a posle poraza Juventusa na Sardiniji dočepao se drugog mesta na tabeli.

Meč protiv Katanije bio je vrlo tesan pa je Leonardo u nastavku meča na teren poslao Huntelara i Inzagija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se pridružili Patu i Ronaldinju, dok je centar pokrivao neprevaziđeni Klarens Sedorf.

"Moram da priznam da smo prešli sve grance pristojnosti kada smo meč završili sa četiri klasična špica. Još samo da promenimo formaciju na 4-1-5 i ubuduće neće biti problema", našalio se Galijani posle utakmice, mada to nije bio jedini razlog zbog koga je popularni "Ujka Fester" razvukao osmeh. Pobedu Milanu doneo je Huntelar koji je postigao prve golove od kako je stigao iz Reala tokom leta.

Holanđanin je do pre par nedelja bio bliži izlaznim vratima s obzirom da mu nije krenulo kako treba od dolaska u Milanelo, ali se priča okrenula za 180 stepeni.

"Kada sam otišao u svlačionicu da čestitam momcima, Huntelar me je zagrlio od sreće. On zna da sam mu uvek davao podršku i vrlo je srećan, pogotovo zbog činjenice da su me razvlačili po medijima da sam bacio 11 miliona evra", rekao je Galijani i istakao da ga je lob udarac Huntelara za pobedu od 2:0 podsetio na njegovog daleko poznatijeg zemljaka Marka Van Bastena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.