Izvor: Kurir, 11.Mar.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galić odustao od kandidature za predsednika Komisije

BEOGRAD, 11. marta 2010. (Beta) - Kandidat za predsednika Komisije za zaštitu prava Borislav Galić odustao je od kandidature i o tome danas obavestio Ministarstvo finansije. U izjavi dostavljenoj agenciji Beta, Galić je naveo da jhe odustajanje od kandidature njegova lična odluka. "Dosadašnje dužnosti sam obavljao u skladu sa zakonom i ne želim da zbog zlonamernog pisanja pojedinih medija odnosno optužbi koji su neutemeljeno iznete od strane pojedinih članova komisije, kredibilitet nosioca ovako važne funkcije bude na bilo koji način doveden u pitanje", naveo je Galić. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galić odustao od kandidature

Izvor: Beta, 11.Mar.2010

BEOGRAD, 11. marta 2010. (Beta) - Kandidat za predsednika Komisije za zaštitu prava Borislav Galić odustao je od kandidature i o tome u četvrtak obavestio Ministarstvo finansije...U izjavi dostavljenoj agenciji Beta, Galić je naveo da je odustajanje od kandidature njegova lična odluka..."Dosadašnje...

Nastavak na Beta...

Galić odustao od kandidature

Izvor: Glas javnosti, 11.Mar.2010

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Komisije za zaštitu prava Borislav Galić odustao je od kandidature i o tome danas obavestio Ministarstvo finansija...Galić je naveo da je odustajanje od kandidature njegova lična odluka...- Dosadašnje dužnosti sam obavljao u skladu sa zakonom i ne želim da zbog...

Nastavak na Glas javnosti...

DB-ovac odustao od kanidature

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2010, 10:14

Vlada Srbije povukla je predlog članova za novu Komisiju za zaštitu prava, a dosadašnji predsednik Borislav Galić saopštio je da odustaje od kandidature za reizbor.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.