Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gala koncert Maje Sar 6. maja u Sarajevu

SARAJEVO - Prvi dio bosanskohercegovačke turneje Maje Sar biće krunisan gala koncertom koji će 6. maja biti održan u Narodnom pozorištu u Sarajevu.

Turneja pod nazivom Live in Theatre započela je rasprodanim koncertima u tuzlanskom i banjalučkom Narodnom pozorištu, a 27. aprila turneja će biti nastavljena u Mostaru, koncertom u HD Herceg Stjepan Kosača.

Kantautoricu, kompozitoricu i pjevačicu MaJu Sar na koncertima prati 10-člani ansambl a na svakom konceratu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << publiku obraduju i posebno odabrani gosti. Za sarajevski koncert, kao završnicu prvog dijela turneje, planirani su takođe specijalni gosti, muzičari sa kojima je Maja Sar sarađivala u dosadašnjoj karijeri.

"Raduje me što za turneju vlada veliko interesovanje, naročito zbog specifičnog koncepta, koji spaja pop muziku sa kultnim mjestom, kakav je teatar. Koncert u Sarajevu će za mene biti posebno emotivan", izjavila je Maja Sar.

Ulaznice za sarajevski koncert Maje Sar koji će biti održan 6. maja, moći će se kupiti na blagajni Narodnog pozorišta u Sarajevu.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 18. aprila, a blagajna radi svaki radni dan od 9.00 do 11.30 i od 15.30 do 19.30.

(NN/Vijesti.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.