Gadžin Han: Maloletnik nožem naneo povrede ocu

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadžin Han: Maloletnik nožem naneo povrede ocu

Z.J. (43) iz Donjeg Dušnika lakše je povređen kada ga je, kako se sumnja, posle kraće rasprave nožem ubo sin M.J. (17), saznaje “Blic“.

Incident se desio 19.aprila oko 22.20 časova u porodičnoj kući u ovom selu u opštini Gadžin Han.

“Do sukoba je došlo zbog narušenih porodičnih odnosa. Pošto su se posvađali, maloletnik je, kako se sumnja, nožem jedenom ubo oca u slabinski deo leđa i potom pobegao iz kuće. Policija intenzivno traga za njim zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasilja u porodici“, kaže izvor beogradskog lista.

Povređeni čovek je hitno transportovan na odeljenje Urgentne hirurgije Kliničkog centra u Nišu gde je konstatovano da ima samo manju ubodnu ranu u slabinskom delu koja je okarakterisana kao laka povreda.

Posle zbrinjavanja pušten je na kućno lečenje, kažu u KC Niš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.