Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gade mi se ljudi koji imaju ljubavnice"

U emisiji “Iskreno sa…” koja se emituje na televiziji “Hepi” popularni pevač Aca Lukas je u svom stilu, bez dlake na jeziku, kritikovao oženjene muškarce koji imaju ljubavnice, a na koga je poznati folker mislio, zaključite sami.

- Gade mi se oni što imaju ženu, dete, a sa strane ljubavnicu i sa njom dete. Nikad nisam imao ljubavnicu, to je nedopustivo! – izjavio je Lukas i dodao da je sada sasvim drugačija ličnost u odnosu na početak karijere.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Toliko su me tapšali po ramenu, kad sam postao zvezda, da sam imao modrice po leđima. Meni tada neko kaže: “Bravo kralju”, a ja sam bio takav da bih ga odmah uzeo za kuma – zaključio je Aca.

Biće zanimljivo videti ko će se prepoznati u Lukasovim izjavama…

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.