GUŽVE NA PUTEVIMA:  Kolona 20 km od Dobanovačke petlje do Bubanj potoka, na Horgošu i Batrovcima čekanja po sat i po

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA PUTEVIMA: Kolona 20 km od Dobanovačke petlje do Bubanj potoka, na Horgošu i Batrovcima čekanja po sat i po

Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, pa je na graničnim prelazima i glavnim putnim pravcima moguće formiranje kolona i duže zadržavanje Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, pa je na graničnim prelazima i glavnim putnim pravcima moguće formiranje kolona i duže zadržavanje, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima Uprave granične policije, od jutros na ulazu u Srbiju na prelazima Batrovci i Horgoš vozila se zadržavaju oko sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i po, dok se na prelazu Šid čeka oko sat vremena. Na državnom putu između Ugrinovaca i Batajnice, u nedelju 31. jula od 9.00 do 15.00 časova saobraćaj će biti obustavljen zbog radova na asfaltiranju, navodi se u saopštenju. Do 30. septembra trajaće radovi na popravci kolovoza i sanaciji klizišta na deonici Dubnica - Bobovo, a vozila će biti preusmeravana na slobodnu kolovoznu traku. Radovi na čišćenju i pranju naplatne stanice Bubanj potok trebalo bi da budu okončani danas.Kako prenose mediji kolona vozila od Dobanovačke petlje do Bubanj potoka dugačka je 20 km. Prema podacima Uprave saobraćajne policije, u petak se na putevima u Srbiji dogodilo se 107 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 48 osoba povređeno, a dve osobe su smrtno stradale. U Beogradu se dogodila 51 saobraćajna nezgoda, u kojima je 21 osoba povređena.SUŽENjE NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ OD 1. AVGUSTA KOD VRČINA Od 1. avgusta biće sužen auto-put Beograd-Niš u oba smera zbog radova na Naplatnoj stanici Vrčin, najavili su danas Putevi Srbije. Biće zatvorene zaustavne trake u smerovima Beograd-Niš i Niš-Beograd, dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom trakom u oba pravca, navodi se u saopštenju. Radovi će trajati do 31. avgusta i biće obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Preduzeće apeluje na vozače da smanje brzinu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kolona 20 km od Dobanovačke petlje do Bubanj potoka

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2016

Kako prenose mediji, kolona vozila od Dobanovačke petlje do Bubanj potoka dugačka je 20 km...Radovi na čišćenju i pranju naplatne stanice Bubanj potok trebalo bi da budu okončani danas...Prema podacima granične policije, na ulazu u Srbiju na prelazima Batrovci i Horgoš vozila se od jutros zadržavaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.