GUŽVE NA GRANICI: Vozila čekaju i po sat i po, OPREZ na putu zbog mogućih pljuskova

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 19:57

GUŽVE NA GRANICI: Vozila čekaju i po sat i po, OPREZ na putu zbog mogućih pljuskova

Vozače na severu Srbije danas će pratiti dobri uslovi za vožnju i suvi kolovozi, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod

U ostalim krajevima naše zemlje uslovi mogu biti teži sa obzirom na moguće lokalne pljuskove koje metereolozi za večernje sate najavljuju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 17:15, na prelazu Sremska Rača, na izlazu iz zemlje, putnička čekaju 90 minuta, a na ulazu 30 minuta.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na Batrovcima čeka se 120 minuta, a na prelazima Kelebija i Šid 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.