GUŽVE JENJAVAJU : Pokravreni autobus napravio kolaps na Zelenom vencu

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE JENJAVAJU : Pokravreni autobus napravio kolaps na Zelenom vencu

Saobraćaj se odvija normalno i nema većih gužvi, jedino se zastoj pravi na Zelenom vencu gde se pokrario autobus kažu iz udruženja "Zuti taksi".

Iz udruženja "Zuti taksi" kažu da gužvi više nema i da je sad sve prohodno, jedino na Zelenom vencu ima zastoja gde se pokvario autobus.

Danas u toku dana stvarale su se ogromne gužve u gradu,  zbog posete bugarskog predsednika Rosena Plevnevlieva, ali i zbog kiše.

- Ceo dan u gradu su velike gužve. Prvo, zbog obeležavanja smrti premijera Zorana Đinđića, onda zbog kiše, a sada najviše zbog posete bugarskog predsednika - kažu u "Beogradskom taksiju".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.