Izvor: Piplmetar.rs, 25.Sep.2023, 02:30

“GULAŠ, OVCE, DVORIŠTE, POGAČICE…“ Indira Radić od sreće ZAPEVALA što je NA SELU

Indira Radić rođena je u Dragalovcima, malom mestu u blizini Doboja u Bosni i Hercegovini. Tamo je živela sa roditeljima sve dok nije završila srednju medicinsku školu, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila se u bolnici.
Indira Radić na selu • Instagram


Redovno je obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ali, poslednjih desetak godina ne dolazi u Dragalovce.
Međutim, izgleda da je Indira bila nostalgična pa je nedeljno popodne provela na selu, čiju lokaciju i ime nije otkrila. Sa zadovoljstvom je mešala gulaš koji su porodično spremali ispod trema.
Indira Radić na selu
U trenutku kada je počela da pada kiša onda je prošetala po imanju, snimajući ovde, kokoške, a kasnije je ušla u kuću i pokazala pravi domaćinsku atmosferu uz kupus salatu, supu i domače pogačice koje je jedva čekala da jede uz gulaš.
Indira Radić na selu
Pustila je glas nekoliko puta i pesmom ulepšala svima ovaj porodični trenutak.
U galeriji ispod pogledajte šta je sve to zabeležila i objavila na svom Instagram profilu:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(FOTO) Pevačica ostvarila zavidan uspeh, ALI SE UVEK VRAĆA SELU Pokazala lice bez šminke i priznala: "Ovo sam prava ja"

Izvor: Blic, 25.Sep.2023

Pevačica Indira Radić rođena je u Dragalovcima, malom mestu u blizini Doboja, u Bosni i Hercegovini, a uvek rado poseti svoj rodni kraj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.