GSP uputio saučešće i pokrenuo istragu; Vozač ništa nije znao

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 07:50

GSP uputio saučešće i pokrenuo istragu; Vozač ništa nije znao

Beograd -- Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je večeras nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća. Pokrenuta istraga.

''JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je zadobio teške povrede u današnjoj nezgodi u autobusu na liniji 18'', navodi se u saopštenju GSP.

Kako se objašnjava, nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa.

Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navode iz GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.

Navodi se da vozač u šoku zbog saznanja šta se dogodilo.

'Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan. Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost'', navodi se u saopštenju JKP GSP „Beograd”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VOZAČ NIŠTA NIJE VIDEO" GSP o nesreći u kojoj je poginulo dete (4): Nastavio je vožnju i saznao šta se dogodilo TEK KADA GA JE POLICIJA ZAUSTAVILA

Izvor: Blic, 25.Nov.2020

Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je juče nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.