GROBLJEM U VRČINU ODZVANJALI BOLNI JAUCI MAJKE: Sahranjena devojčica (15) koja je sa drugom stradala na pružnom prelazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 17:26

GROBLJEM U VRČINU ODZVANJALI BOLNI JAUCI MAJKE: Sahranjena devojčica (15) koja je sa drugom stradala na pružnom prelazu

Potresne scene na groblju u Vrčinu.

Devojčica (15) koja je poginula na pružnom prelazu u noći između ponedeljka i utorka, zajedno sa drugom (18) u saobraćajnoj nesreći, kada je na automobil u kojem su bili naletela lokomotiva, sahranjena je danas na lokalnom groblju u Vrčinu.

Na večni počinak devojčicu su, osim članova porodice, ispratili drugovi, nastavnici iz škole koju je pohađala, rodbina, kao i brojni meštani Vrčina.

Tužna kolona krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je oko 12.30 sati ka grobnom mestu gde je, koji minut kasnije, spušten beli kovčeg, uz neutešni plač i lelek majke:

- Dušo mamina... Ne idi, ne ostavljaj me...Šta će sad mama bez tebe? Kako dalje? Nema dalje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NISU HTELI DA ODRŽE OPELO..." Majka devojčice poginule u Vrčinu ogorčena, zbog jedne stvari im zabranili i korišćenje kapele

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

Tužna povorka prijatelja, drugara i meštana Vrčina krenula je u 12:30 časova ka grobnom mestu gde je sahranjena tinejdžerka...Sveštenik nije prisustvovao sahrani devojčice (15) na lokalnom groblju u Vrčinu, koja je poginula na pružnom prelazu u nesreći kada je na lokomotiva naletela na automobil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.