GREŠKOM GA PUSTILI IZ ZATVORA: Kada je saznao da je za njim organizovana potera uradio je NEŠTO TOTALNO BIZARNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 08:11

GREŠKOM GA PUSTILI IZ ZATVORA: Kada je saznao da je za njim organizovana potera uradio je NEŠTO TOTALNO BIZARNO (VIDEO)

Nije ni znao da ga traže.
Nesvakidašnja priča o Koriju Hejstingsu (30) iz Sidneja postala je hit tema širom sveta nakon što je greškom pušten iz zatvora, što je izazvalo alarm u javnosti i masovnu potragu za njim.
Hejstings je bio smešten u pritvorskoj jedinici u Sidneju nakon što mu je odbijeno pravo na kauciju. Međutim, pre nego što je uspeo da se smesti, došlo je do administrativne greške koja je rezultirala njegovim oslobađanjem.
Priča je privukla pažnju svetskih medija kada su nadležni shvatili grešku i organizovali potragu za Hejstingsom. Iako su patrole pretraživale šire područje Sidneja, nisu uspele da pronađu trag o njegovom kretanju.
Narednog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.