GRENELU JE ONA U BEOGRADU PRIVUKLA PAŽNJU! Detalj koji je kamera slučajno zabeležila, promakao mnogima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

GRENELU JE ONA U BEOGRADU PRIVUKLA PAŽNJU! Detalj koji je kamera slučajno zabeležila, promakao mnogima (FOTO)

U Beogradu, Grenelu je ova ljupka životinja privukla pažnju

Specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel danas je u američkoj ambasadi u Beogradu pristustvovao razgovorima o kancelariji DFC u Beogradu koja je nešto kasnije svečanošću u Palati Srbije zvanično i otvorena.

Na samom kraju konferencije za novinare, kada se većina kamera već i isključila, Grenelu je ona privukla pažnju i odmah joj je prišao.

Reč je o zlatnoj retriverki Lari, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kućnom ljubimcu američkog ambasadora u Srbiji Entonija Godrija i njegove supruge En Mari.

Lara je u jednom trenutku skočila i na svog vlasnika Godfrija da se pomazi i pozdravi.

En Mari, naš ljubimac Lara i ja delimo oduševljenje što smo u Srbiji i što će Beograd, u narednih nekoliko godina, biti naš novi dom. Radujemo se i prvoj prilici da ugostimo naše klince i pokažemo im Srbiju. Šta nam savetujete da probamo od hrane i koja mesta da posetimo? pic.twitter.com/ylwu4MI2E6

— Ambassador Anthony Godfrey (@usambserbia) October 23, 2019

Grenel je inače veliki ljubitelj pasa i u svakom intervjuu pominje svog ljubimca, a neretko se i slika sa svojim psom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.