GRAĐANIMA FALI VIŠE SEKSA Španija dobila novu ministarku koja će imati jedan NEOBIČAN ZADATAK

Izvor: Blic, 05.Mar.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GRAĐANIMA FALI VIŠE SEKSA" Španija dobila novu ministarku koja će imati jedan NEOBIČAN ZADATAK

Edelmira Bareira Diz (38) zasigurno ima najveseliji posao u Evropi, a njen osnovni zadatak je da nagovori Špance da češće imaju seksualne odnose. Ona je, naime, određena za specijalnog člana vlade i biće zadužena za zaustavljanje pada broja trudnoće u državi.

Statistike pokazuju da Špankinje u proseku imaju 1,49 dece, a demografski pad se zaustavlja tek s prosekom od 2,2 deteta po ženi. Naravno, broj dece je povezan sa učestalošću trudnoća, a one su mahom posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << seksa. Dakle, recept je jednostavan. Treba se više "grejati" udvoje, što Bareira Diz sada promoviše, pogotovo među mladima.

Budući da je pre manje od mesec dana stupila na dužnost, još nije potpuno jasno koje će mere preduzeti i kako će stimulisati Špance da se češće predaju strastima.

Nova članica vlade svesna je da joj zadatak neće biti nimalo lak.

– Građanima fali više seksa. Pred nama je mnogo posla, ali već imam dosta ideja – izjavila je Bareira Diz za španski dnevnik "Faro de Vigo".

Iako plan rada drži u tajnosti dok ga ne predstavi španskom premijeru, veliki su izgledi da će se, između ostalog, poslužiti merom koju su već uveli Japanci – organizovanjem brzih sastanaka "na slepo".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Španci uvode specijalnog člana Vlade: Treba da nagovori ljude da imaju više seksa

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2017

Edelmira Bareira Diaz (38) zasigurno ima najveseliji posao u Evropi, a njen osnovni zadatak je da nagovori Špance da češće imaju seksualne odnose. Ona je, naime, određena za specijalnog člana vlade i biće zadužena za zaustavljanje pada broja trudnoće u državi...Statistike pokazuju da Špankinje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.