GRAĐANI OBRATITE PAŽNJU! Za vreme praznika OVA stvar u Beogradu je BESPLATNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 07:22

GRAĐANI OBRATITE PAŽNJU! Za vreme praznika OVA stvar u Beogradu je BESPLATNA

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta tokom predstojećeg praznika biće neprekidno otvoreni

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da zbog obeležavanja Praznika rada neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja.

U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u Takovskoj 31, Mileševskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g.

 i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Naplata i kontrola parkiranja počinje posle prvomajskih praznika, od srede, 3. maja, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.