GRAĐANI LOZNICE U NEVERICI, KO JE VLADO GEORGIEV? Bivši policajac uhapšen kao član Veljine grupe

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 19:26

GRAĐANI LOZNICE U NEVERICI, KO JE VLADO GEORGIEV? Bivši policajac uhapšen kao član Veljine grupe

Vest da se među uhapšenim pripadnicima Veljine kriminalne grupe nalazi i Vlado Georgiev iz Loznice iznenadila je Lozničane koji nisu imali pojma da imaju sugrađanima takvog imena i prezimena.

Objašnjenjenje da se u stvari radi o bivšem policajcu Draganu Sekuliću, koji je u međuvremenu promenio identitet nekima je upalilo lampicu.

Prema nezvaničnim informacijama i rečima izvora iz Loznice, upoznatog sa dešavanjima, Sekulić je radio u interventnoj policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu gde je pre nekoliko godina dobio otkaz i nikada kao policajac nije bio zaposlen u Loznici. Kriminalna grupa je pre nekoliko godina preuzela jedan poznati loznički podrum pića koji je onda, prema dosadašnjim saznanjima predat na vođenje Sekuliću, a on je uskoro, navodno, u posao uveo i suprugu Slađanu koja je takođe među uhapšenima.

- Prema prvim saznanjima iz istrage podrum je bio paravan za pranje novca, a iz njega su pićem snabdevani i neki ugledni loznički restorani. U blizini podruma nalazi se poznati klub za koji se u gradu odavno priča da je mesto gde se lako može doći do opojnih supstanci i da tamo rado odlaze oni koji ih koriste. Kada je kriminalna grupa preuzela podrum pića vlasnik se obratio policiji, ali je sa visoke pozicije u MUP-u stigla direktiva da se sve obustavi. Inače, hapšenja koja su se desila poslednjih dana unela su nemir među one koji su imali veze sa pripadnicima Veljine kriminalne grupe u Loznici - kaže izvor koji tvrdi da ova grupa gotovo sigurno nije imala "štekove" u lozničkom kraju.

U komšiluku gde je adresa bivšeg policajca komšije nisu bile rade za priču kada su čule o čemu se radi jer im je bolje "da gledaju svoja posla".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.