GRADONAČELNIKA PODGORICE BRIGA ZA GLADNE!

Izvor: Kurir, 18.Jul.2011, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADONAČELNIKA PODGORICE BRIGA ZA GLADNE!

BEOGRAD - Nit daje necrnogorcima hranu, nit odgovara na pitanja! Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, koji je odlučio da uslov za korišćenje prve Narodne kuhinje u tom gradu bude državljanstvo, već dva dana, iako je obećao, ne

BEOGRAD - Nit daje necrnogorcima hranu, nit odgovara na pitanja!

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, koji je odlučio da uslov za korišćenje prve Narodne kuhinje u tom gradu bude državljanstvo, već dva dana, iako je obećao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne odgovara na pitanja Kurira.

Mugošu smo pitali zašto korisnici Narodne kuhinje moraju da budu crnogorski državljani i da li namerava da revidira tu svoju odluku, koja je protivna svim međunarodnim konvencijama o ljudskim pravima. Mugoša je tražio da mu konkretna pitanja dostavimo faksom, ali posle toga nije odgovarao na Kurirove pozive.

Zaštitnik građana Saša Janković kaže da nikad do sad nije imao pritužbu nekog građanina da mu je u Srbiji uskraćena hrana.

(J. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.