GRADONAČELNIK UPOZORAVA: Blizu smo uvođenja vanredne situacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 15:08

GRADONAČELNIK UPOZORAVA: Blizu smo uvođenja vanredne situacije!

Svi hospitalizovani imaju lakšu kliničku sliku

U Šapcu je u poslednja 24 časa registrovano 28 novih slučajeva zaraze virusom korona, što je najviše u odnosu na prethodne dane, izjavio je danas gradonačelnik Aleksandar Pajić i naveo da je Šabac vrlo blizu uvođenja vanredne situacije.

Na sastanku gradskog Štaba za vanredne situacije, Pajić je istakao da u Šapcu ima ukupno 123 aktivno obolelih, objavljeno je na sajtu grada.

Uprkos tako nestabilnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epidemiološkoj situaciji, Pajić navodi da je dobra vest što hospitalizovani pacijenti imaju lakše kliničke slike.

Dodaje i da je oko 400 kontakata u izolaciji.

Pajić je apelovao na sugrađane da striktno poštuju mere zaštite, jer je, ističe, to jedini način protiv korone.

Naveo je i da je pojačan rad sanitarne inspekcije, kao i Odeljenja komunalne policije.

Pozvao je privrednike, vlasnike trgovninskih objekata i ugostitelje, da se pridržavaju družine radnog vremena i mera zaštite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.