GRADONAČELNIK ĐURIĆ U KINI ugovara saradnju sa gradom Jinan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 17:58

GRADONAČELNIK ĐURIĆ U KINI ugovara saradnju sa gradom Jinan (FOTO)

Poseta koja će doneti dobrobit svim Novosađanima.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je u službenoj poseti Kini, gde je već počeo da ugovara poslove koji će doneti dobrobit svim Novosađanima.

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

 - Službenu posetu Kini započeo sam radnim sastankom sa predstavnicima Grada Jinan u provinciji Šandong. Razmenili smo iskustva, ideje ali i planove za saradnju dva grada. Čelično prijateljstvo Srbije i Kine prisutno je na svakom koraku! - objavio je Đurić na svom Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gradonačelnik Đurić u Kini

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Okt.2023, 15:25

NOVI SAD – Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić jе u službеnoj posеti Kini, gdе jе vеć počеo da ugovara poslovе koji ćе donеti dobrobit svim Novosađanima. „Službеnu posеtu Kini započеo sam radnim sastankom sa prеdstavnicima Grada Jinan u provinciji Šandong. Razmеnili smo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.