Izvor: S media, 06.Maj.2013, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAD VELIČINE ORAHA: Nevreme pokosilo sela u Kablaru (VIDEO)

Gradonosni oblak, koji je juče iz Bosne i Hercegovine, došao u Srbiju, najviše štete naneo je selima ispod planine Kablar, na levoj obali zapadne Morave, ka Preljini, izjavio je predstavnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Ðorđe Kardum.

Najveća oštećenja zabeležena su u selu Mikovci, uglavnom na kajsijama i jabukama, rekao je Tanjugu Kardum, koji je pomoćnik načelnika Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije MUP-a.

Manjih ištećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ima u Gornjem Milanovcu, ali je dejstvo gradonosnog oblaka do tada već smanjeno, naveo je on.

Prema rečima Karduma, na oblak koji je u Srbiju ušao juče iz BiH preko naselja Kremna, odnosno Tare i Zlatibora, ispaljeno je 155 protivgradnih raketa iz sedam opština, a najviše iz Čačka.

(Beta)

FOTO: youtube, printskrin

VIDEO: RTS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.