GRAD KOJI JE KOMPLETNO POKRIVEN 5G MREŽOM: Azijati ponosni na dostignuće, REKORD od 45 hiljada baznih stanica

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 01:02

GRAD KOJI JE KOMPLETNO POKRIVEN 5G MREŽOM: Azijati ponosni na dostignuće, REKORD od 45 hiljada baznih stanica

Sledeći korak je podsticanje razvoja 5G industrije tako što će se napraviti proboj u 5G tehnologijama i izgraditi sveobuhvatni 5G ekosistem.

Južni kineski grad Šendžen prvi je grad u zemlji koji je kompletno pokriven 5G nezavisnim umrežavanjem, izjavio je u ponedeljak gradonačelnik tog grada Čen Žugui.

Ovaj grad je završio zacrtani cilj iz 2019. godine da izgradi 45.000 5G baznih stanica do kraja avgusta 2020. godine kako bi u potpunosti obezbedio uspostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5G gradske mreže. Ovo je najveća gustina stanica na svetu.

Ovaj tehnološki centar na jugu kineske provincije Guangdung dom je impresivne grupe kineskih startap kompanija i tehnoloških giganata, uključujući Huavei i Tensent.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je prvi grad koji je kompletno pokriven 5G mrežom

Izvor: B92, 19.Avg.2020

Grad je završio zacrtani cilj iz 2019. da izgradi 45.000 5G baznih stanica do kraja avgusta 2020. godine

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.