GOVOR TELA OTKRIO I VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Kako su Putin i Bajden reagovali jedan na drugog tokom susreta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 18:10

GOVOR TELA OTKRIO I VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Kako su Putin i Bajden reagovali jedan na drugog tokom susreta (VIDEO)

Govor tela otkrio je šta misle američki i ruski predsednik o samitu u Ženevi

Specijalista za govor tela iz Njujorka Meri Sivijelo, o predsednicima SAD i Rusije, Džozefu Bajdenu i Vladimiru Putinu, prilikom oficijalnog dela uoči početka danasnjeg sastenka u Ženevi videla je "odlučnost, autoritet i ozbiljnost", ali sa dva drugačija pristupa, navodeći da je "Putin delovao kao da bi radije bio na nekom drugom mestu."

- Ovo nije rodeo za obojicu. Nastupili su samouvereno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su imali različit stil - rekla je Sivijelo.

Kada su se rukovali, Sivijelo je primetila da je Bajden imao mali, srdačan osmeh, što je znak da "želi da se igra lopte", dok je Putinovo lice bilo ozbiljno.

The Biden-Putin Pipeline Summit has begun!pic.twitter.com/jckUGuf08m

— Senator Ted Cruz (@SenTedCruz) June 16, 2021

- Putin je delovao kao da proverava poštu, kao da je na isforsiranom maršu. Delovalo je da bi radije bio na drugom mestu - opisala je Sivijelo.

Ista dinamika ostala je kada su dvojica lidera počela razgovor iza zatvorenih vrata.

- Kada je seo, Bajdenove noge su bile blago okrenute ka Putinu, što je svojstveno nekome ko je otvoren za razgovor - kaže ona.

Sa druge strane, kod Putina, noge su bile radvojene i izbačene napred, što je agresivnija poza koja ukazuje da je manje otvoren za razgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.