GOST dobio frakturu lobanje, a vlasnik restorana tvrdi DA JE “NALETEO NA OKLAGIJU”!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOST dobio frakturu lobanje, a vlasnik restorana tvrdi DA JE “NALETEO NA OKLAGIJU”!

Mladog Švajcarca pretukao je rapski ugostitelj (46), i ovom nesrećnom mladiću naneo teške telesne povrede. Ovom ugostitelju određen je jednomesečni pritvor i moraće da plati oko 6.500 evra.

Kako je navelo tužilaštvo, vlasnik lokala drvenom palicom udario je Švajcarca nekoliko puta po glavi i telu, dok su lakše povrede dobili i osumnjičeni ugostitelj, 25 - godišnji državljanin Italije.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih su došli novinari Novog lista, ugostitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je tokom ispitivanja rekao da nije imao nameru da nekoga povredi, i da je sve počelo kada je gost došao do ulaza u kuhinju zbog reklamacije. Ugostitelj je tvrdio da ga je Švajcarac prvo verbalno napao jer nije bio zadovoljan uslugom, ali i da ga je posle toga udario, posle čega su na njega nasrnula četvorica prijatelja mladog turiste.

Posle toga, priznao je osumnjičeni ugostitelj, pošto je u ruci imao oklagiju, njom je počeo da maše kako bi se odbranio, i onda je navodno Švajcarac naleteo glavom na nju.

Jedan od očevidaca ovog incidenta, međutim, ispričao je potpuno drugačiju verziju ove priče, i naglasio da je negodovanje gostiju počelo kada su videli da moraju posebno da plaćaju parmezan i kečap. Posle toga, konobarica je gostima donela predjelo i glavno jelo, oni su platili, i tražili knjigu utisaka, kako bi napisali komentar o usluzi i plaćanju. Rečeno im je da to više ne postoji, a posle rasprave za šankom, došlo je do tuče.

Vlasnik je, ističe svedok, Švajcarca odgurnuo, a tada su se umešali neki ljudi koji su počeli snažno da udaraju nesrećnog mladića šakama i drvenom palicom. Takođe je napadnuta i supruga mladog turiste, kao i još jedan mladić koji se našao u njihovom društvu, a sve to odvijalo se pred očima ovog para, koja su iz straha počela da vrište.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.