GOSPODIN P. JE USPEO, Jedan od najstarijih pacijenata (101) oporavio se od korone i vratio svojoj porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GOSPODIN P. JE USPEO", Jedan od najstarijih pacijenata (101) oporavio se od korone i vratio svojoj porodici

"Gospodin P. je uspeo".

Jedan od najstarijih pacijenata zaraženih virusom Covid-19, muškarac star 101 godinu iz italijanskog grada Rimini, oporavio se od tog virusa, javili su danas italijanski mediji nakon niza izveštaja o visokoj stopi smrtnosti od tog virusa među starijom populacijom.

Informaciju o oporavku 101-godišnjaka od korona virusa prenela je zamenica gradonačelnika Riminija Gloria Lisi rekavši da je "gospodin P. uspeo", da je sinoć napustio bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Riminiju i "otišao svojoj porodici".

U Italiji, gde je od virusa korona zaraženo više od 60.000 ljudi, očekuje se da ova sedmica bude ključna za rezultate strogih mera koje je preduzela vlada te zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.