GORNJI MILANOVAC: Otkriveni pljačkaši benzinske pumpe

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORNJI MILANOVAC: Otkriveni pljačkaši benzinske pumpe

Četvorica osumnjičenih se terete da su 17. februara prošle godine, na benzinskoj pumpi "Braća Kovačević" u Gornjem Milanovcu, fizički napali radnika Svetomira G. (52) iz tog grada i iz radnog stola oteli oko 60.000 dinara

GORNJI MILANOVAC - Gornjomilanovačka policija rasvetlila je krivično delo razbojništvo izvršeno na benzinskoj pumpi "Braća Kovačević" u Gornjem Milanovcu u aprilu prošle godine, i zadržala četiri osobe osumnjičene za to krivično delo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saopsteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Kako se navodi, mera zadržavanja određena je Slobodanu Đ. (22), Nikoli S. (21), Goranu B. (24) i Dragoljubu D. (21), svi iz Čačka.

Oni se sumnjiče da su 17. februara prošle godine, na benzinskoj pumpi "Braća Kovačević" u Gornjem Milanovcu, fizički napali radnika Svetomira G. (52) iz tog grada i iz radnog stola prisvojili oko 60.000 dinara.

Tom prilikom Svetomir G. zadobio je teške telesne povrede.

Takođe, postoje osnovi sumnje da su ova lica, u proteklih šest meseci, na području opštine Gornji Milanovac, izvršila i šest krivičnih dela teška krađa.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Čačku, dodaje se u saopstenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Otkriveni pljačkaši benzinske pumpe u Gornjem Milanovcu

Izvor: Glas javnosti, 03.Apr.2013

GORNJI MILANOVAC - Gornjomilanovačka policija rasvetlila je krivično delo razbojništvo izvršeno na benzinskoj pumpi "Braća Kovačević" u Gornjem Milanovcu u aprilu prošle godine, i zadržala četiri osobe osumnjičene za to krivično delo, saopsteno je iz Policijske uprave u tom gradu...Kako se...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.