GORI TRENDING! Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu! Goci bend nasmejao pesmom o Vakcini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 21:25

GORI TRENDING! Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu! Goci bend nasmejao pesmom o "Vakcini" (VIDEO)

Naime, popularni muški bend je snimio pesmu pod nazivom "Vakcina"

Sastav Goci bend poznat je po svojim neobičnim tekstovima pesama. Pored ljubavne tematike, u pesmama pomenutog benda sada se našla i "Vakcina", koja ih je u jednom trenutku pozicionirala na čak 8. mesto Jutjub trendinga.

Iako je nova pesma Goci benda objavljena pre samo 5 dana, do sada je preslušana više od 699.000 puta, a stihovi iz numere "Vakcina" već su preplavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvene mreže.

Naime, popularni muški bend je snimio pesmu pod nazivom "Vakcina" i u njoj se govori o ženskoj osobi koja se "vakciniše" na poseban način. Reč je o ženi po imenu Gara koja je ponovo glavni akter u pesmi.

Zbog čega Gara ne želi da primi vakcinu, saznaćete u videu ispod.

Ovo su samo neki od stihova šaljive pesme:

"Zaklela se i sebi i Bogu, da virusi ništa joj ne mogu… Rakija joj miriše ko prije, nikad ukus izgubila nije… Neće Gara da primi vakcinu ona bocu prima na Sokocu".

Isti sastav je pre pesme o "Vakcini", otpevao pesmu "Korona":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.