GORI HRVATSKA GRANICA! Počinioci otkriveni, sve u plamenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI HRVATSKA GRANICA! Počinioci otkriveni, sve u plamenu!

Grupa migranata zapalila je jutros lovački dom nedaleko od granice s Hrvatskom u Krajini.

Požar je lokalizovan i na svu sreću u incidentu nije bilo povređenih.

- U 9:25 primili smo dojavu od MUP-a Unsko-sanskog kantona da je na lokalitetu Prišine - Uvale zapaljena lovačka kuća u rejonu Plješevice. Upućeno je vatrogasno vozilo, a nakon toga je zatraženo pojačanje u vidu cisterne. Požar je stavljen pod kontrolu - rekao je za Klix.ba Mirsad Šehić, starješina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vatrogasne jedinice Bihać.

Inače, Plješevica se nalazi 18 kilometara jugozapadno od Bihaća nadomak granice sa Republikom Hrvatskom. Ovo planinsko područje izuzetno je popularno među migrantima jer se nalazi na jednoj od ruta putem koje pokušavaju ući u Evropsku uniju.

Ovo je tek jedan od niza slučajeva u kojima migranti svojim boravkom i neadekvatnim rukovanjem plamena, u želji da se ugreju, zapale objekat u kojem se kriju ili provode vrijeme.

Kako dolaze hladniji dani slučajevi zapaljenja napuštenih ili privremeno napuštenih objekata nažalost će biti sve češći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.