GORI AMERIČKI RATNI BROD: Plamen bukti već 12 sati, više od 20 povređenih, ima i POGINULIH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 09:49

GORI AMERIČKI RATNI BROD: Plamen bukti već 12 sati, više od 20 povređenih, ima i POGINULIH (VIDEO)

Ističe se da je požar počeo počeo da se širi sa donje palube.

Broj povređenih na američkom desantnom brodu "Bonom Ričard", na kojem je u nedelju izbio požar, porastao je na 21. Povređeno je 17 mornara i četiri civila, a sa broda je evakuisano 160 osoba, saopštila je komanda američke mornarice.

Brod gori već 12 sati. Na njemu se nalazi oko 3.700 tona zapaljivih materijala.

Vatrogasci trenutno drže situaciju pod kontrolom.

- Prema preliminarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podacima, do eksplozije je došlo zbog porasta temperature usled izbijanja požara, čije uzroke utvrđuje istraga - rekao je kontraadmiral Filip Sobek.

Vatrogasna služba San Dijega ranije je saopštila da je nekoliko mornara nastradalo u požaru koji je izbio na američkom desantnom brodu "Bonom Ričard" na pomorskoj bazi u tom gradu.

Mediji su u nedelju javili da je povređeno čak 11 mornara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JOŠ GORI AMERIČKI RATNI BROD: Povređeno najmanje 20 ljudi, 3.700 tona zapaljivih materijala pravi problem (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2020

Broj povređenih na američkom desantnom brodu „Bonom Ričard“, na kojem je u nedelju izbio požar u vojnoj bazi u San Dijegu, porastao je na 21.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.