GORAN VESIĆ SA PUTARIMA: Ministar krenuo u obilazak puteva nakon što je napadao sneg, Moja je obaveza da večeras budem sa onima koji rade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 01:24

GORAN VESIĆ SA PUTARIMA: Ministar krenuo u obilazak puteva nakon što je napadao sneg, "Moja je obaveza da večeras budem sa onima koji rade" (VIDEO)

Ministar Vesić je ove noći sa putarima.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić uverio se večeras da je auto-put kroz Beograd očišćen od snega koji je kasno posle podne počeo da pada i istakao da se uz ukupno 171 vozilo čiste autoputevi i brze saobraćajnice u zemlji kako bi bile prohodne za saobraćaj, a na vozače apelovao da koriste zimsku opremu i voze oprezno.

Vesić i pomoćnik direktora JP "Putevi Srbije" Ivan Tejić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošli su sa putarima deonicu auto-puta kroz Beograd, od Bežanije do Bubanj potoka.

- Večeras 99 ovakvih velikih kamiona čisti sneg na auto-putevima, uz 36 manjih kamiona i 36 utovarivača. To je ukupno 171 vozilo kojima čistimo auto-puteve i brze saobraćajnice a već smo posuli više od 100 tona soli kako se ne bi stvarao led na putevima - rekao je Vesić.

Auto-put kroz Beorgad je čist i na njemu se saobraćaj odvija bez većih problema, uz pojačan oprez zbog snega i zimskih uslova za vožnju.

Ministar je rekao i da u dve saobraćajne nezgode na auto-putevima, kod Malog Požarevca i kod Pećinaca, nije bilo teže povređenih, te da je saobraćaj na tim deonicama već normalizovan.

 - Ali, moja molba svim građanima je da vode računa, da obavezno imaju zimsku opremu ako kreću na put i da vožnju prilagode uslovima na putu. Bez preke potrebe, ne krećite na put - zamolio je Vesić.

A post shared by Горан Весић (@vesicg)

On se zahvalio putarima koji će cele noći ostati u svojim kamionima, kako bi posipali so da bi putevi bili čisti.

- Ja sam večeras sa njima jer je moja obaveza da budem sa onima koji rade. Da im kažem hvala u ime vlade i građana, jer oni rade kako bi putevi bili bezbedni za vožnju - dodao je ministar Vesić.

A post shared by Горан Весић (@vesicg)

Izvor: Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.