GOLUBOVICEVA O SVOJIM SEKSUALNIM ISKUSTVIMA Moj moto je Dobar ... mir u kuci

Izvor: medio.rs, 14.Sep.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLUBOVICEVA O SVOJIM SEKSUALNIM ISKUSTVIMA Moj moto je Dobar ... mir u kuci

Rijaliti zvezda Jelena Golubović otkrila je da ima novog dečka, pored kojeg je srećna i ispunjena. Ipak, rediteljka kaže da se neće udati dok njen partner ne potpiše predbračni ugovor.

- Želim da imam oca za dete i muža za sebe. Ne želim da se neko venča sa mnom samo zbog deteta, to bi mi bio najveći poraz. Hoću brak, ali moj budući muž mora da pristane na predbračni ugovor - odlučna je Golubovićeva, koja je za "Stars" otkrila detalje tog ugovora i šokirala javnost.- >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ugovor ne bi sadržao samo imovinsku kartu već bi podrazumevao i redovan seks, igranje s decom, a nedelja bi bila rezervisana isključivo za porodicu. Porodične sastanke imali bismo jednom nedeljno. Zbog svih preduslova ugovora, kojim će se definisati i vreme odlaska u krevet, zavisi kada ću stati na ludi kamen - objasnila je rediteljka.

- Bez dobrog seksa nema ni dobre veze. Mene je lako zadovoljiti, tu sam ekspert i znam koja me poza dovodi do ludila. Umem svog muškarca da dovedem do višestrukog orgazma. Odavno sam probala svih sto poza a sad istražujem nove. Volim analni seks, a voli i tona muškaraca, samo pored sebe imaju folirantkinje pa onda traže ljubavnice. Moj moto je latinska izreka: "Dobar penis, mir u kući" - završava Golubovićeva.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.