GOJKOVIĆ I ĐURIĆ POBEDILI KORONU Predsednica Skupštine: Izašla sam iz bolnice, sada sam ODLIČNO

Izvor: Press, 20.Jul.2020, 13:04

GOJKOVIĆ I ĐURIĆ POBEDILI KORONU Predsednica Skupštine: Izašla sam iz bolnice, sada sam ODLIČNO

Predsednica Skupštine Maja Gojković pobedila je Kovid 19! Kako je rekla za Kurir, pre nekoliko dana izašla je iz bolnice - sa Infektivne klinike u Beogradu, gde je vodila borbu protiv opakog virusa.
Foto:blic
- Sad sam odlično, hvala na pitanju. Kod kuće sam i sada je sve u redu. Uradila sam i kontroloni test i negativan je - kratko je rekla Maja Gojković.
Šefica parlamenta imala je poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za sve građane.

-Molim vas, čuvajte se. Obavezne maske, držite odstojanje, vodite računa o sebi i drugima - rekla je ona.
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Marko Đurić
Podsetimo, Gojkovićeva je posle nekoliko dana borbe s korona virusomom i hospitalizovana pogoršanja zdravstvenog stanja. A osim šefice Skupštine, na Infektivnoj klinici se lečio i Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

I on se potpuno oporavio i izašao iz bolnice, a kako nam je rekao, već od ponedeljka bi trebalo da se vrati na posao.
- Dobro sam, oporavljen i negativan na koronu. Plan mi je da se od ponedeljka vraim redovnim obavezama- kratko je rekao Đurić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.