GODIŠNJICU SLETANJA NA MESEC PRATI I PRLJAVŠTINA: Milionska odšteta Armstrongovoj porodici, ali ne i supruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODIŠNJICU SLETANJA NA MESEC PRATI I PRLJAVŠTINA: Milionska odšteta Armstrongovoj porodici, ali ne i supruzi

Šest miliona dolara odštete koje bolnica isplatila raspoređuje se na 10 članova Armstrongove porodice, ali ne i na udovicu Kerol

 Bolnica u Ohaju gde je operisan čuveni astronaut Nil Armstrong postigla je nagodbu sa njegovom porodicom o isplati šest miliona dolara odštete zbog postoperativnih komplikacija koje su dovele do njegove smrti 2012. godine.

Nagodbom iz 2014. godine novac se raspoređuje na 10 članova Armstrongove porodice, ali ne i na udovicu Kerol, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazuju sudski dokumenti, prenosi AP.

Nil Armstrong je primljen u bolnicu u avgustu 2012. zbog kardiovaskularne operacije, ali došlo je postoperativnih komplikacija nakon čega je preminuo, navodi se u tužbi porodice.

Bolnica je branila postupke u lečenju, ali je porodici isplatila novac kako bi slučaj ostao u tajnosti i izbegla negativan publicitet, navodi se u dokumentima, piše "Njujork tajms".

Pre dva dana navršilo se 50 godina od kako je Nil Armstrong kao prvi čovek stupio na Mesec.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.