GODINU DANA OD UBISTVA NA BANJICI: Osumnjičeni za masakr u Mladenovcu prekopirao ubicu navijača Rada

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 19:55

GODINU DANA OD UBISTVA NA BANJICI: Osumnjičeni za masakr u Mladenovcu prekopirao ubicu navijača "Rada"

Jedan detalj je podsetio na ubistvo navijača "Rada"

Mladić (28) ubijen je 9. maja prošle godine u bokserskom klubu. Misteriozni ubica je ispalio šest hitaca iz pištolja, a svemu su svedočila tri žrtvina druga.

Uroš Blažić (21) koji je počinio masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona u "mercedesu" koji je vozio nosio je ranac za dostavu hrane. Kako se sumnja, plan je bio da, ukoliko ga policija zaustavi tokom bekstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže da je na radnom mestu. Taj detalj podsetio je na ubistvo navijača "Rada" na Banjici, kog je ubio misteriozni dostavljač hrane.

Navijač je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Policija sumnja da je pre ubistva praćen i da je ubica tačno znao njegove navike. Beogradska policija tada je raspisala potragu za mlađim mršavim muškarcem, visokim oko 185 centimetara koji je na sebi imao crnu jaknu i teget farmerke.

Inače, navijač je u septembru 2020. dovođen u vezu sa teškim ubistvom na Banjici, kada je likvidiran mladić koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji drug je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavljalo se da je ubistvo navijača osveta za to ubistvo od pre tri godine.

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.