GNUSNO Sa lažnog profila devojčice UBIJENE u Ribnikaru, podeljena objava POSVEĆENA ubici! Poruka RAZBESNELA sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 20:38

GNUSNO Sa lažnog profila devojčice UBIJENE u "Ribnikaru", podeljena objava POSVEĆENA ubici! Poruka RAZBESNELA sve

Ovo delo je razljutilo građane Srbije.

Trećeg maja 2023. godine, učenik jedne beogradske škole počinio je masakr, čime je usmrtio devet učenika i čuvara škole, ranio još vršnjaka i nastavnicu istorije. 

Od tog dana, građani Srbije tuguju za stradalima i strahuju za bezbednost svoje dece, jer smatraju da ni škola više nije bezbedno mesto. 

Zarad pažnje, mnogi dele bizarne objave na društvenim mrežama, pa je tako nepoznata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba napravila lažni profil jedne od ubijenih devojčica i na istom čestitala rođendan dečaku ubici, dodajući tri srca. 

Sudeći po komentarima, ovo je razljutilo korisnike pomenute društvene mreže.

- Ne stidiš se što koristiš sliku pokojne devojke da napraviš fejsbuk i obogotvoriš ubicu. Možete ih se setiti i na svom Fejsbuku. Patetično - ​​​​​​reagovao je jedan čitalac.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.