GNUSNO Marica nakon gubitka bebe na METI PREVARANATA: Uzimaju pare preko nas

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2024, 23:30

GNUSNO Marica nakon gubitka bebe na METI PREVARANATA: "Uzimaju pare preko nas"

Marica Mihajlović iz Šida digla je Srbiju na noge kada je optužila doktora iz bolnice u Sremskoj Mitrovici za akušersko nasilje nakon što joj je preminula beba.

Nepoznata osoba koristeći tragičnu situaciju Marice Mihajlović iz Šida čija je beba preminula nakon porođaja u bolnici u Sremskoj Mitrovici prikuplja novac na prevaru, potvrdila je Marica za Telegraf.rs.

- Račun za pomoć Marici iz Šida - Protiv akušerksog nasilja - glasi objava uz koju piše i broj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << računa, a za koju Marica kaže da je laž.

- Neko koristi moju situaciju i uzima pare preko nas. Ovo je laž - rekla je Marica.

Podsećamo,

U izveštaju pedijatara, klinike za pedijatriju i Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine piše da je beba preminula usled teške perinatalne asfiksije ploda.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U DEČJOJ KLINICI U NIŠU Umrla beba, porodilja smogla snage da progovori: "Rekli su mi da se ZAGRCNULA tokom dohranjivanja kod njih..." (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2024

Potresna ispovest mlade majke koja je ostala bez deteta...Slučaj Marice Mihajlović, koja je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici pretrpela akušersko nasilje nakon čega joj je umrla beba, podigao je čitavu Srbiju na noge...Problem je bio toliko alarmantan da je čak i predsednik Srbije Aleksandar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Marica Mihajlović koja je izgubila bebu sada na meti prevaranata: "Neko koristi moju situaciju i uzima pare"

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 00:48

Nepoznata osoba koristeći tragičnu situaciju Marice Mihajlović iz Šida čija je beba preminula nakon porođaja u Sremskoj Mitrovici prikuplja novac na prevaru...To je potvrdila i sama Marica..."Račun za pomoć Marici iz Šida - Protiv akušerksog nasilja", glasi objava uz koju piše i broj računa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.