GNUSNO! IMA INTIMNE ODNOSE SA DUHOM: Njena partnerka nema ništa protiv: Svo troje prave DEJTOVE NA GROBLJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 14:15

GNUSNO! IMA INTIMNE ODNOSE SA DUHOM: Njena partnerka nema ništa protiv: Svo troje prave DEJTOVE NA GROBLJU (VIDEO)

Jeziva ispovest.
Rebeka kaže da je morala da otkrije Rupertu svoju vezu sa Ketrin i obavesti svoju devojku o njenoj vezi sa duhom. Ketrin insistira da u tom odnosu nema ljubomore jer poštuje vezu koju imaju Rebeka i Rupert.
Da, jasno je da je vojnik rezident groblja, ali to Rebeku ne sprečava da sa njim ostvaruje ljubavnu konekciju, sa kojom je vrlo upoznata njena partnerka Ketrin.
Rebeka je po zanimanju profesionalni vodič za duhove, a da se sa njima može ostvariti i dublja konekcija otkrila je kada je upoznala Ruperta, duha Velšanina i vojnika iz ratova za nezavisnost Amerike vođenih tokom 18. veka.
Amerikanka tvrdi da ju je duh jedne noći "pratio kući",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.