GNUSAN ZLOČIN NA JUGU SRBIJE! Dva muškarca silovala devojčicu (13) u Mališevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 09:52

GNUSAN ZLOČIN NA JUGU SRBIJE! Dva muškarca silovala devojčicu (13) u Mališevu

Jeziv zločin.

Sumnja se da su dve osobe silovale devojčicu (13) u Mališevu čiji je nestanak prijavljen u nedelju, piše Koha.

Kako je saopšteno iz policije, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Portparol policije za region Peći Fadil Gaši rekao je da je u nedelju prijavljen nestanak žrtve i da se slučaj istražuje.

- Prekjuče, 10. marta, žrtva (dete) je prijavljena kao nestala u policijskoj stanici u Mališevu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Policija je identifikovala lokaciju na kojoj je pronađeno, gde se sumnja da je žrtva silovana, osumnjičeni su uhapšeni, saslušani i nakon toga im je određeno zadržavanje od 48 sati, slučaj se istražuje - rekao je Gaši.

U policijskom izveštaju koji je poslat u ponedeljak, slučaj je pokrenut kao "nestalo lice".

- Prijavljeno je da je devojčica napustila kuću i da je nepoznata njena lokacija. Dana 11.03.2024, oko 00:50 časova, istražna jedinica je locirala žrtvu koju su pratila dvojica osumnjičenih muškaraca. U toku je istraga o slučaju - navodi se u saopštenju policije.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.