GM: Deponija smeća pored bolnice

Izvor: B92, 01.Jul.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GM: Deponija smeća pored bolnice

Gornji Milanovac -- Na oko 300 metara od najužeg centra Gornjeg Milanovca, u blizini bolnice, nalazi se deponija smeća na pešačkoj stazi. Niko ne reaguje, uprkos prijavama građana.

Ogorčeni stanari naselja Neškovića pokazuju brdo i dva kanalizaciona šahta kod deponije, od kojih je poklopac jednog godinama prolomljen, a iz drugog se izlivaju fekalije.

Pre mesec dana gradske javne službe su pokosile travnjake, ali trava je ostala da truli.

Kako je danas za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agenciju Beta izjavio direktor Javnog preduzeća za izgradnju Božidar Vučetić, košenje travnjaka nije plaćeno jer je nekvalitetno urađeno, dok za polomljene poklopce šahtova i deponiju kaže da su u nadležnosti Javnog komunalnog preduzeća.

Direktor Komunalnog preduzeća Rajko Nešković rekao je da je deponija nastala od sečenja žive ograde na javnoj površini, a da su građani tu počeli da bacaju i drugi otpad, te je problem u nadležnosti preduzeća za izgradnju.

"Za šahtove će izaći ekipe da vide u čemu je problem i to će biti sanirano u najkraćem vremenu jer to je u našoj nadležnosti", izjavio je Nešković.

S tim problemima odavno su upoznate komunalne inspekcijske službe, ali se ne oglašavaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Deponija smeća kod bolnice

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2014

Na oko 300 metara od najužeg centra Gornjeg Milanovca, u blizini bolnice, postoji deponija smeća na pešačkoj stazi na koju niko ne reaguje, uprkos prijavama građana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.