GLUPOŠĆU PREVAZILAZE SAME SEBE! Beogradske vlasti NAJOŠTRIJE osudile Đilasa i opoziciju: Neće im biti dozvoljeno da ruše grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:27

"GLUPOŠĆU PREVAZILAZE SAME SEBE!" Beogradske vlasti NAJOŠTRIJE osudile Đilasa i opoziciju: "Neće im biti dozvoljeno da ruše grad"

Sramno ponašanje opozicionih političara

Kad god mislimo da smo od njih sve čuli i videli oni uvek nekom novom glupošću sebe prevaziđu! - navodi Aleksandar Mirković, član Privremenog organa grada Beograda.

- Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović medijima je dao izjavu kako oni odbijaju da dođu na konsultacije pred Konstitutivnu sednicu Skupštine grada koja je zakazana za 19. februar.

Sve to bi i moglo da se razume >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sklopu njihove stalne standardne destrukcije koju uvek imaju, da na prošlom Privremenom organu, nije upravo Dobrica Veselinović u prisustvu Vladimira Obradovića, sam tražio i insistirao, da se konsultacije pred Skupštinu održe par dana ranije, kako bi se videlo ko će gde da sedi i dogovorili još neki tehnički detalji.

Na to je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić rekao da nema ništa protiv i da se dogovore sa Nikolom Nikodijevićem oko detalja, koji je dok je bio predsednoik Skupštine grada Beograda sa svojom službom to uvek i radio.

Sada, upravo oni koji su tražili konsultacije, javnost teatralno obaveštavaju, kako ih demonstrativno odbijaju i da će oni u toku današnjeg dana da donesu odluku šta će da rade i kako će da se ponašaju.

Nemamo dilemu da će njihova odluka kao i uvek do sada „da bude smislena i u interesu Beograđana“, poput odluke da demoliraju Stari dvor, uđu na silu u Skupštinu grada i na taj način proglase pobedu i osvoje vlast.

Zato još jednom želim da im poručim, da dokle god smo mi ovde, neće im biti dozvoljeno da ruše Beograd, razaraju institucije i uništavaju sve što čini jedno civilizovano i normalno društvo, ali moram da priznam, kao što sam već rekao, kad god mislimo  da smo od njih sve čuli i videli, oni nas uvek iznenade nekom novom glupošću i destrukcijom - zaključio je Mirković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.