GLUMICA MARIJA KRULJ PORUČILA: U Srbiji se nikad nije snimalo kao danas, kultura dobija jedan novi sjaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 23:47

GLUMICA MARIJA KRULJ PORUČILA: U Srbiji se nikad nije snimalo kao danas, kultura dobija jedan novi sjaj

Glumica je pohvalila predsednikovo ulaganje u kulturu.

Glumica Marija Krulj govorila je u specijalnoj emisiji na televizji Pink u kojoj je gost bio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gde je poručila da se nikada više nije snimalo u Srbiji kao danas.

- Inače je uvek bilo da se prvo ulaže u ekonomiju i zdravstvo, a da je kultura bila na kraju. Sada nam cvetaju pozorišta, renoviraju se. Kultura dobija jedan novi sjaj. Ranije se snimalo jako malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << serija, i znalo se koje produkcije rade i ko sme da igra - kazala je ona.

Vučić ističe da se kod Marije vidi da uz glumu ima i politike, na šta ona kaže da je to tačno.

- I ne znam da li bi se prvo zahvalila kao glumac ili kao majka. To je pokazatelj koliko država misli i na majke, i na glumce! Posebno što se tiče vaučera i pomoći države - rekla je Marija Krulj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.