GLUMCI OMILJENE SERIJE NA NETFLIKSU U SUZAMA: Član njihove ekipe poginuo tokom borbi u Pojasu Gaze! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 00:38

GLUMCI OMILJENE SERIJE NA NETFLIKSU U SUZAMA: Član njihove ekipe poginuo tokom borbi u Pojasu Gaze! (FOTO)

Veliki gubitak za ceo tim

Major Matan Meir, član producentskog tima serije "Fauda", koja se bavila akcijom tajnih izraelskih snaga i Hamasa u Pojasu Gaze, poginuo je u akciji u Pojasu Gaze.

Vest o njegovoj smrti saopštile su Oružane snage Izraela, koje su navele da je "među pet poginulih vojnika Oružanih snaga Izraela u borbama u severnom pojasu Gaze bio major Matan Meir (38), koji je bio član produkcijskih timova serija 'Fauda' i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 'Tagad'".

U međuvremenu, glumci iz "Faude" izrazili su svoju duboku tugu zbog Meirove smrti, oglasivši se na zvaničnom nalogu serije.

- Užasnuti smo što prenosimo vest da je jedan od članova naše porodice "Fauda", Matan Meir, poginuo u borbama u Gazi. Matan je bio sastavni član našeg tima. Glumci i ekipa su shrvani ovim tragičnim gubitkom. Naše saučešće Matanovoj porodici i neka njegova duša počiva u miru - navodi se na nalogu Netfliks TV serije "Fauda" na platformi X, ranije poznatoj kao Tviter.

We are devastated to share that one of our Fauda family members, Matan Meir, was killed in action in Gaza. Matan was an integral crew member. The cast and crew are heartbroken by this tragic loss. We extend our condolences to Matan’s family and friends. May his soul rest in peace pic.twitter.com/kuaJ2gclGk

— Fauda Official (@FaudaOfficial) November 11, 2023

"Fauda" je izraelska televizijska serija koju su kreirali Lior Raz i Avi Isaharov na osnovu svog iskustva u Izraelskim odbrambenim snagama. Serija je premijerno prikazana 15. februara 2015. godine.

Priča je o Doronu, komandantu jedinice Mista'arvim i njegovom timu - u prvoj sezoni oni love Hamasovog arhiteroristu poznatog kao "Panter".

Prva sezona je snimljena u Kafr Kasimu tokom rata u Gazi 2014. godine. Premijerno je prikazana 15. februara 2015. godine. Druga sezona je premijerno prikazana 31. decembra 2017. godine.

Treća sezona je smeštena u Pojasu Gaze i emitovala se 2019. i 2020. godine. Na međunarodnom nivou, serija se prikazuje na Netfliksu, a četvrta sezona je emitovana početkom 2023. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.