GLEDATE ČOVEKA KOJI VAM JE UBIO SINA! Milošev otac: Promenio je čarape, uzeo peškir i nešto brisao sa jakne

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 17:32

GLEDATE ČOVEKA KOJI VAM JE UBIO SINA! Milošev otac: "Promenio je čarape, uzeo peškir i nešto brisao sa jakne"

Na sva suđenja dolazi Milošev otac Goran Mileusnić, koji je danas posle suđenja rekao da je evidentno da je Neđeljko ubio njegovog sina i da sada pokušava da se izvuče.

Na današnjem suđenju Neđeljku Đuroviću svedočilo je četvoro svedoka koji su samo rekli da ostaju pri svojim iskazima datim u istrazi i nisu više širili priču. To je naveo i Đurovićev tetak Mirko Đorđević.

On je inače ranije u tužilaštvu ispričao da je tog jutra kada se desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistvo Neđeljko došao kod njih u stan i da je imao povrede na desnoj ruci. Promenio je čarape, uzeo peškir i njime nešto brisao sa jakne. Taj peškir je zaplenila policija i na njemu su nađeni tragovi krvi i Đurovićev DNK.

Susret Neđeljka i Miloševog oca

Na sva suđenja dolazi Milošev otac Goran Mileusnić, koji je danas posle suđenja rekao da je evidentno da je Neđeljko ubio njegovog sina i da sada pokušava da se izvuče:

- Kao da ga je ubio da vidi kakav je to osećaj, a sad kad treba da bude kažnjen vadi se. Miloša ništa ne može da mi vrati. Sve mi je crno i tužno. Svaki dan bezveze, ne znaš ni što živiš onako prazan sa rupom u grudima. Gledam čoveka koji mi je ubio sina, slušam njegove laži i razmišljam šta da radim, da ga ubijem, ali to Miloša neće dići iz groba. Očigledno živimo u vremenu kad može svako da vam priđe i iz obesti vas ubije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.